Menu

Reklamní textil

2.8.2019 - Zboží

V dnešní digitální době se vedou spory o to, zda má tento typ marketingu vlastně stále smysl a zda opravdu přináší kýžený výsledek. Ze statistik vyplývá, že reklamní předměty či potisk textilu logem značky jako forma reklamy je stále velmi efektivní. Opravdu dokáže zvýšit zájem o služby či výrobky firmy, jejíž logo se dostává tímto způsobem do povědomí (či podvědomí) potencionálních zákazníků. Ceny dárkových reklamních předmětů jsou nízké, přitom jejich vliv na příjemce je vysoký.
Zatímco reklama v médiích proběhne nárazově, reklamní předměty a textil zůstávají u svých majitelů dlouhou dobu, a tudíž mají vaši značku často na očích. A jsou-li navíc s takovým dárkem spokojeni, máte vyhráno. Proto je důležité věnovat určitou pozornost i kvalitě těchto výrobků.reklamní propisky v pouzdře
Velmi žádaným a úspěšným typem reklamy je potisk různého druhu textilu. Trička, polokošile, mikiny, čepice, ručníky či látkové tašky … to vše může zdobit logo vaší firmy. Určitě tímto sortimentem potěšíte obdarovaného obchodního partnera či můžete použít i pro zaměstnance třeba jako firemní oděv. Na textilu je vaše značka stále na očích, neboť lidé se v těchto oděvech pohybují mezi ostatními spoluobčany.
Vybrat spolehlivou firmu, která vaši zakázku kvalitně a bezchybně provede či dodá potřebný textil, není v záplavě nabídky také nic jednoduchého. Velkoobchod textilu BARRACUDA CZ spol. s r.o. nabízí na svých stránkách široký sortiment textilu v různých barvách i velikostech vhodný k reklamnímu potisku či výšivce. Specializuje se na dovoz značkového textilu PROMO TEXTILE a je jeho přímým dovozcem. Dodá různé druhy kvalitního textilu v širokém sortimentu barev i velikostí reklamním http://finance.idnes.cz/za-otravne-reklamni-nabidky-jsou-vysoke-pokuty-brante-se-aktivne-pys-/viteze.aspx%3Fc%3DA110826_165951_viteze_zuk agenturám, tiskárnám i maloprodejcům. Zákazníkům dokáží zajistit nejen textil k potisku, ale i jeho potištění různými tiskovými technologiemi, výšivku, návrh grafického designu a distribuci objednaného zboží.reklamní flashdisk
Blog – co je nového? https://promotextile.cz/cs/blog je vám k dispozici s podnětnými články, kde se dozvíte zajímavé informace z oblasti reklamy a textilu vhodném pro reklamní potisk. Na stránkách firmy promotextile.cz najdete ostatní informace o firmě a jejím obsáhlém sortimentu za výhodné ceny.